Contact

Als u contact met ons wilt opnemen, kan dat het beste via het icoon met het envelopje dat op elke pagina rechtsonder staat afgebeeld. U kunt ons dan een bericht versturen.
U kunt ons rechtstreeks e-mailen op info@www.slimmerezorg.com.

Slimmere Zorg komt vaak samen in het Slimste Huis Alkmaar.

Adresgegevens Slimste Huis Alkmaar
Noorder Arcade, 1e verdieping (naast MediaMarkt)
Noorderkade 173
1823 CJ Alkmaar

T 088 3100 410
(telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 12.00 – 17.00 uur)
Zie ook http://www.slimstehuisalkmaar.nl

Inschrijven voor Slimmere Zorg Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in en we houden u op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief.

We gebruiken uw e-mailadres uitsluitend om u te informeren over de activiteiten en resultaten van het Slimmere Zorg netwerk.

Relevante links

Zorgvoorelkaar/Alkmaarvoorelkaar
Op individueel niveau een zorg-/ondersteuningsvraag stellen of een individuele vraag beantwoorden.

SlimmerSamen
Crowdfunding platform voor de eigen regio. Projecten voor zorg, cultuur en de buurt worden voor en door uiteenlopende funders mogelijk gemaakt. Het biedt een alternatieve financieringsmogelijkheid om initiatieven tot stand te brengen.

Alkmaar.nl
Voor inhoudelijke vragen m.b.t. de uitvoering van de Wmo, maatwerkvoorzieningen en andere zaken van informatieve aard vindt u op de website van de gemeente. Hier kunt u ook een afspraak maken met één van onze Wmo-consulenten.

Alkmaardoethet.nl
Dat Alkmaar een stad is die vooral door haar inwoners tot leven komt is te zien op Alkmaar Doet Het! Slimmere Zorg is één van de terreinen waarin ondernemerschap door en voor elkaar een rol speelt. Maar dit gebeurt natuurlijk op veel meer plekken. Kijk daarom ook eens bij de bewonersondernemingen, Vijftig Plus en cultuur.

Slimste Huis Alkmaar
Om zelf langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen is het belangrijk dat uw woning aan bepaalde eisen voldoet. Veel is tegenwoordig mogelijk met behulp van e-health (digitale tools die ondersteunen bij zorg of gezondheid) en andere ICT oplossingen die uw woonomgeving slimmer kunnen maken (domotica). In Alkmaar is een woning gecreëerd waarin u dit in de praktijk zowel als professional of als individuele bezoeker kunt bekijken.

CONTACT

Heb je vragen of opmerkingen over deze website? Stuur ons een berichtje!

Wordt verstuurd

©2020 Slimmere Zorg. Slimmere Zorg is een project van de gemeente Alkmaar.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?